Winkelcentrum Gendt 

Ervaar, geniet en beleef ons mooie centrum en complete aanbod.

Week van de Stenen Winkel
Van 13 tot en met 19 mei 2024

De ‘Week van de Stenen Winkel’ is een week waarin de kracht van lokale winkels wordt gevierd. Gendt doet voor het tweede jaar mee aan deze speciale week. We vieren dat onze winkeldeuren open staan en dat jij onze klant bent.

In verschillende winkels in Gendt is bingo kaart te halen waarop de deelnemende winkels vermeld staan. Bezoek in de Week van de Stenen Winkel van 13 tot en met 19 mei 6 van deze deelnemende winkel en maak kans op één van de cadeaubonnen van Gek op Gendt.

Op vrijdag 17 mei a.s. is er speciaal voor de Week van de Stenen Winkel een extra lokale koopavond van 18:00 – 20:30 met de deelnemende winkels. Onderstaand een eerste greep uit de deelnemers van deze avond.


Ben jij een consument die de 'Week van de Stenen Winkel' en jouw lokale winkels wil steunen? Super! Doe dan in de week van 13 tot en met 19 mei het volgende…

* Loop binnen! en ervaar het vakmanschap, de kennis en de ambacht van de ondernemers. Ze voorzien je graag van advies

Koop een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer en help je lokale activiteiten zoals het Kersenfeest, sinterklaasintocht, kerstmarkt etc. mee te financieren.


Steun jouw lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.


Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #GekopGendt. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, of download een van de afbeeldingen hieronder en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.


Kies een van deze activiteiten, of voer ze allemaal uit… het is aan jou. Namens alle deelnemende winkels uit Gendt: Welkom!
E-mailen
Map
Info
Instagram