Winkelcentrum Gendt 

Ervaar, geniet en beleef ons mooie centrum en complete aanbod.

Cadeaubonnen

Gek op Gendt heeft haar eigen cadeaubonnen. Zo geef je altijd een passend cadeau! Deze bonnen zijn bij iedere deelnemende winkelier in te leveren. De deelnemende winkeliers vindt je op deze website. De bonnen zijn te verkrijgen bij    Readshop Julianaplein 2

Geldautomaat

In Gendt kunt u de volgende pinautomaten vinden. Let op, deze bevinden zich, ivm veiligheid, in de winkel en zijn alleen tijdens de openingstijden van de winkel te bereiken. Pinautomaten zijn te vinden bij: Albert Heijn & Readshop 

Parkeren & OV

Parkeren voor de deur. Het centrum beschikt over voldoende parkeerplaatsen.  Gendt kent geen blauwe parkeerzone's of betaald parkeren. In het centrum vindt u op het Julianaplein een oplaadpaal voor elektrische auto's. Tevens is Gendt prima te bereiken met het openbaar vervoer.  Lijn 33 stopt midden in ons centrum.


Toerisme

Gendt ligt centraal tussen Arnhem en Nijmegen, grenzend aan de uiterwaarden van de Waal en vlakbij de splitsing van de Rijn. Gendt ligt op vele fietsroutes en dichtbij toeristische activiteiten. Wat langer genieten van Gendt en omgeving? Ook dat is geen probleem. Vraag Camping Waalstrand naar de mogelijkeheden. 


Weekmarkt

Vrijdagmiddag kunt u op het Julianaplein de weekmarkt van Gendt vinden.  Ondernemen in Gendt

Loopt u met het idee rond om een onderneming te beginnen in Gendt? De voorzitter van Gek op Gendt nodigt u van harte uit om onder het genot van een kop koffie  te komen praten over het ondernemersklimaat in ons dorp. 

voorzitter@gekopgendt.nl

E-mailen
Map
Info
Instagram